Sydhavs cup 2012
U10 drenge var til Sydhavs Cup for første gang, så det var en flok spændte spillere der mødtes ved Hareskov hallen fredag aften. Programmet lørdag stod på 3 kampe i indledende pulje mod Nykøbing, HK Lammefjord og de lokale rivaler fra AB. Drengene leverede en noget usikker start i den første kamp mod Nykøbing og var bagud ved pausen. Men i anden halvleg viste drengene, at de ikke lader sig stoppe af lidt modgang og endte med at vinde kampen overbevisende.

Samme mønster gentog sig i de næste to kampe og hver gang lykkedes det drengene at hive en rimelig sikker sejr hjem. Med 3 sejre på stribe var holdet klar til A slutspillet. Her ventede dog et par modstandere som var noget skrappere end de hold vi tidligere havde mødt og Maribo og TMS Ringsted var da også et tand bedre end os (i hvert fald på nuværende tidspunkt :-)). Det var trods alt en flok glade drenge og trænere der tog hjem søndag eftermiddag med vel fortjente bronzemedeljer om halsen.
 

U12 drengene er Sjællandsmestre

U 12 drengenes B-hold gik hele vejen, og blev søndag eftermiddag Sjællandsmestre i D-rækken.

klik her for flere billeder

Det skete efter en meget spændende finale mod Eskilstrup fra Falster, der inden kampen mod Hareskov var gået ubesejret gennem turneringen og blandt andet vundet deres semifinale med hele 17 – 9.

Men Eskilstrups to store topscorer blev pakket fuldstændig sammen af et gigantfightende Hareskovforsvar og en blændende Alexander Haugeby i målet. Kampen endte 10 – 7 til Hareskov, der ved hjælp af hurtigt spil og fixe fodfinter fik spillet sig gennem det store Falster-forsvar og fik scoret flere flotte mål.

Lørdag havde holdet vundet kvartfinalen over Tårnby med 20-14. Lørdag aften var det blevet til sejr i semifinalen over Øresund med 20 – 13.

Et stort tillykke til de 15 drenge, der har spillet holdet til klubbens første sjællandsmesterskab i rigtig mange år.

Se flere billeder her


 

Døm-selv-kampe 14-11-2011

Måske I har opdaget, at mange af Hareskovs hjemmekampe  dømmes af vores egne dygtige ungdomsdommere. De har alle gennemført DHF's dommerkursus og nu har de også fået trøjer, hvoraf det fremgår, at der er tale om klubbens egne dommere. Tak til:
  1. Magnus Wiit Mortensen
  2. Anders Hviid Holm
  3. Asta Kappel
  4. Casper Willumsen
  5. Thomas Koldborg
  6. Frederik Kloppenborg
  7. Gustav Lunde.
Kasserer søges

Vi har i bestyrelsen brug for hjælp!

Vi søger en kasserer til at overtage opgaven fra vores eksisterende kasserer. Men hvis du også har lyst til at bidrage med øvrige opgaver i bestyrelsen, vil det blive modtaget med kys-hånd.

Har du lyst så kan du kontakte, Birgitte på mobil: 2338 3857
Tilmelding til hold for alle medlemmer (både nye og gamle) samt betaling for sæson 2011/12

Hareskov Håndbold